48

Editorials

Άλλοι βουτιές, άλλοι…Θτθέθτερφιλντ!

Είμαστε στις 30 Ιουλίου. Εστω και 48 ώρες νωρίτερα, καλό μήνα, καλό Αύγουστο, καλές διακοπές όσοι (οι περισσότεροι) τις ξεκινάτε τώρα. Προσωπικά το “κυρίως μέρος” το “έφαγα” και το…ευχαριστήθηκα κιόλας, ήταν υπέροχα εκεί στα…βόρεια, στην κούκλα Ξάνθη, στην Καβάλα, στους αμμόλοφους, στο Πόρτο Λάγος, αλλά και στην Θάσο, εκεί που όλη η ομορφιά είναι συμπυκνωμένη, δεν έχω λόγια.

Πλέον στη βάση μου, η τηλεόραση παίζει σταθερά Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά το μυαλό είναι…αλλού. Οχι, δεν είναι στις παραλίες. Χόρτασα, ξεκουράστηκα και στο φινάλε, όλο και κανένα ΣΚ θα πεταχτώ κάπου κοντινά. Δεν…ζηλεύω όσους διακοπεύουν απο αύριο.

Το μυαλό είναι στην…φωτογραφία που βλέπετε! Στην…Θτθέθτερφιλντ! Είχε κέφια ο Germanos και παίζοντας σε μιά αμμουδιά της Ρόδου μου έστειλε αυτή τη φωτό.

Που να’ξερε ότι εγώ όντως την Τσέστερφιλντ μελετάω! Εκαστος με τα γούστα του, εμένα το γούστο μου είναι η (κάθε) Τσέστερφιλντ. Ναι, έχουμε ανθρώπους παίζουνε και τώρα, κι εμείς εδώ στο Betsellers τις τελευταίες μέρες δώσαμε bets και για ποδόσφαιρο (στους Ολυμπιακούς) και για μπάσκετ (στους Ολυμπιακούς επίσης) και για ιπποδρομίες. Αλλά προφανώς οι μηχανές μας είναι “σβηστές”.

Και -όπως κάθε χρόνο- θα ανάψουν σταδιακά. Δεν παίξαμε τίποτα στα ευρωπαικά ματς. Ούτε θα το κάνουμε αυτό το τριήμερο. Στο Betsellers η “αγρανάπαυση” είναι μέρος του παιχνιδιού μας. Επιβάλλεται.

Σταδιακά λοιπόν, άπαξ και μπαίνουμε στον Αύγουστο, οι μηχανές ανάβουν μέρα-μέρα, οι κάβες μεθαύριο μηδενίζουν. Πάμε…ανάποδα απ’τα (αυγουστιάτικα) μπάνια του λαού.

Τα κανουμε νωρίς γιατί τον Αύγουστο ξεκινάει η μπαλίτσα. Η…καλή μπαλίτσα. Και σε ότι με αφορά, το έγραψα ήδη, η μελέτη έχει ξεκινήσει, σε 11 μέρες η Τσέστερφιλντ θα ανοίξει την αυλαία, Παρασκευή 9/8. Η Premier ξεκινάει μετά της Παναγιάς, αλλά οι “μικρές” ζυγώνουν. Οταν λοιπόν άλλοι ξεκινάνε βουτιές, άλλοι βλέπουνε Ολυμπιακούς, άλλοι παίζουνε “χαζομάρες”, εγώ μελετάω αν μπορεί ο Πολ Κουκ να κάνει το back to back.

Επανέφερε την Τσέστερφιλντ στο Φούτμπολ Λιγκ (είχε πέσει το 2018 μετά απο 97 σερί χρονιές) και τώρα οι μπουκ μας λένε ότι θα πάει για άνοδο ξανά, μας την δίνουν 1ο φαβορί στο 7,50 για πρωταθλήτρια. Θυμίζω, η Τσέστερφιλντ ανέβηκε απο τον…Μάρτιο, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε, παρέλαση έκανε πέρυσι στη Νάσιοναλ Λιγκ. Μπορεί να γίνει νέα Ρέξαμ (άνοδος back to back); Η απάντηση θα δοθεί εντός Betsellers συντομα.

Οπως θα δοθεί και για την κάθε (με Εβανς) Ρόδεραμ, την κάθε Μπόλτον (μου), την κάθε (ανανεωμένη) Κόλτσεστερ. Είπαμε, ο καθένας με τα…βίτσια του. Ο Germanos ας πούμε μελετάει την κάθε Μπραουνσβάικ. Ο Thassios τον κάθε…διαιτητή, το Tzini την κάθε Μπερκάν του Μαρόκου, ο Ζαφείρης τα πικ εντ ρολ, ο Skotostrious το κάθε αλογάκι. Οπως και να’χει, ο Αύγουστος έφτασε και η νέα σαιζόν είναι προ των πυλών.

Η 14η σαιζόν του Betsellers, σαν χθες μου μοιάζει! Το 2011 σας συστηθήκαμε, το 2018 γίναμε συνδρομητικό, περάσαμε όλες τις εξετάσεις. Σας ξέρουμε και μας ξέρετε, δεν χρειαζόμαστε… διαφήμιση. Ούτε παχιά λόγια, ούτε υποσχέσεις, ούτε μούφες και παπατζιλίκια, ούτε τίποτα (κόντρα σε μια εποχή που…δεν μετράει η δουλειά αλλά τα κλικς και το εφφέ).

Αν κάνουμε καλά κάτι, έχουμε κριθεί και το ξέρετε. Ομως ο μεγάλος στόχος είναι πάντα ένας: Να παραμένεις σωστός, ποιοτικός, να μην κάνεις εκπτώσεις. Και παράλληλα, να κερδίζεις, να μαθαίνεις και να έχεις και μια παρέα που όμοιά της δεν υπάρχει. Ολα σε ένα, με την μικρότερη συνδρομή που υπάρχει, 15 ευρώ το μήνα. Κάντε μιά βόλτα γύρω σας να δείτε τι (απίθανα) νούμερα παίζουν.

Και μέσα σε όλα τα παραπάνω, να έχουμε και διαγωνισμούς, να έχουμε και δωράκια, όπως και πέρυσι. Ξεκινάει στις 17/8 η Premier League, άρα ξεκινάει και το Fantasy. Το απολαύσαμε πέρυσι, τρελλή μάχη στη Λίγκα του Betsellers. Και ο νικητής φυσικά πήρε μιά ετήσια συνδρομή. Τα ίδια ισχύουν και φέτος. Κάντε την ομάδα σας, μπείτε στη Λίγκα του Betsellers για την Premier League και τον Μάιο του 2025 ο νικητής θα ανταμειφθεί με ετήσια συνδρομή-δώρο.

Μοναδική υποχρέωση; Να είναι ενεργό μέλος. Προφανώς μπορεί να μπει στη Λιγκα και κάποιος που δεν είναι συνδρομητης, αλλά το δώρο θα το κερδίσει ο 1ος ενεργός συνδρομητής. Ξεκάθαρο αυτό. Το λινκ είναι: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/0co9gx, ή αν προτιμάτε, ο κωδικός είναι 0co9gx. Λάβετε θέσεις, λάβετε μέρος και…με τη νίκη (εννοείται ότι οι tipsters του site είναι εκτός συναγωνισμού).

**Θερμή παράκληση: Οσοι ανανεώνετε τη συνδρομή μην ξεχνάτε ΔΥΟ πραγματα! Το ένα ειναι η…ίδια η ανανέωση. Κάποιοι φίλοι πληρώνουν χωρίς να κάνουν φόρμα ανανέωσης πρώτα! Το δεύτερο είναι να μας στέλνετε μια φωτό την απόδειξη πληρωμης. Εστω ένα print screen, στο [email protected]. Αυτό για να μην περιμένετε 2-3 μέρες να ενεργοποιηθεί η συνδρομή (μέχρι να “φανούν” τα χρήματα δηλαδή) και να γίνεται άμεσα.

Τα νέα μέλη, απλώς ακολουθείστε τις οδηγίες. Ολα είναι απλά, είτε μέσω τραπέζης (online banking ή σε υποκατάστημα), είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα (σε αυτή την περίπτωση η ενεργοποίηση είναι αυτόματη).

Παλαιότερα Editorials